Info lumitilanteesta
Imatran seudulle on satanut vähän lunta viimeisen 1,5 kuukauden aikana ja välillä sateet ovat tulleet silkkana vetenä. Monilla harvennetuilla metsäalueilla ja muilla puoliavoimilla alueilla lunta on 10-20 cm. Tiheämmillä metsäalueilla lunta on vähemmän, kuusikoissa paikoitellen tuskin ollenkaan. Tästä syystä uraverkostoa on supistettu alkuperäisestä suunnitelmasta ja haastavimmat maastoalueet tai urat on jätetty pois. Kuitenkin suurin osa leveistä urista on hyvässä kunnossa, pohjaltaan jäisiä ja päällä karkea lumi. Myös suurin osa kapeammista urista on hyvässä kunnossa. Vähälumisilla alueilla järjestäjät ovat lumettaneet urat hiihtokelpoisiksi. Näillä urilla voi kuitenkin olla vähäisiä määriä oksia tai pohjakasvillisuutta näkyvissä, mutta sen ei pitäisi juurikaan hidastaa vauhtia. Noudattakaa kuitenkin varovaisuutta etenkin jyrkemmissä laskuissa ja urien risteyksissä. Vähäisestä lumimäärästä johtuen jotkut urat voivat olla maastossa vaikeasti havaittavia.

Harjoittelu ja mallisuunnistus
Lumitilanteesta johtuen mallisuunnistusmaasto on vaihdettu maastoon, joka on Kylpylältä koilliseen. Kylpylän välittömästä läheisyydestä alkaa mastohiihtolatu, joka kulkee Kylpylälle johtavan tien laidassa. Tätä latua saa käyttää kielletyn alueen rajalle saakka. Mallisuunnistus antaa kuvan urista ja rastirakenteesta.
Mallisuunnistusmaastosta koilliseen johtavia hiihtolatuja saa käyttää harjoitteluun. Myös Lammassaarta voi käyttää harjoitteluun. Siellä kulkeva latu on pohjattu kelkoilla, mutta paikoitellen lunta on erittäin vähän.

Klikkaa suurentaaksesi kuvaa
Klikkaa suurentaaksesi kuvaa

Golfkentän erikoisohjeet

Linkistä lataat pdf-tiedoston koskien golfkentän erikoisohjeita:

ESOC_Special_instructions