Lumitilanne puhuttaa 11.1.2017

Kilpailuorganisaatiolle on viime päivinä suorastaan sadellut kysymyksiä alueen lumitilanteesta ja kilpailujen mahdollisesta peruuttamisesta. Ratamestari on tehnyt maastotutkailuja ja toteaa, että lunta ei tällä hetkellä ole riittävästi, mutta 10 cm uutta lunta riittää pitämään hyvät kilpailut suunnitellusti.

”Joulukuussa ajettu urasto on säilynyt hämmästyttävän hyvin maastossa. Pohjat ovat jäiset ja vaativat pintaan uutta lunta, jotta hiihtäminen onnistuu ja on turvallista. Ainoastaan isoimmista kuusikoista lumi on sulanut kokonaan pois ja sieltä uriakin on jo karsittu alkuperäisistä suunnitelmista.”

Nyt, kun kilpailuihin on vielä 27 päivää aikaa, kilpailuorganisaatio porskuttaa eteenpäin katse tiukasti Imatralla järjestettävissä hiihtosuunnistuksen arvokilpailuissa. Sääennuste näyttää talviselle ja maastopohja mahdollistaa kilpailut vähemmälläkin lumella.

Kilpailujen siirtämisestä toiselle paikkakunnalle päätetään viimeistään 23. tammikuuta.

 

Comments
Anni Toiviainen